• andrew@andygomez.com | investigations@gpsassociatesinc.com , 866-813-8131 | 877-813-8155

De adepten van tantrische seks zijn gedeeld door geheimen

De adepten van tantrische seks zijn gedeeld door geheimen

Ze: Ongeveer zes jaar geleden. Een hechte vriendin gaf me om het boek David Dade “blauwe waarheid: spirituele gids voor leven en dood, liefde en sexy” te lezen “. Daarna lees ik veel tantrische boeken van verschillende auteurs en introduceerde tantrische praktijken op mijn seksleven.

Hij: Vanaf het allereerste begin van het seksuele leven werd ik gevangen door het idee dat seks en spirituele verbinding met een partner iets veel meer zou kunnen zijn dan een primitief model van seksualiteit “Put, naartoe gingen”. Ik begon nog steeds boeken te lezen waarin informatie over meerdere en langdurige orgasmes bevatte, en ze schrokken me. Mijn eerste ervaring Tantra

vond plaats toen ik 22 jaar oud was. Ik vond in Zuidoost-Azië een gemeenschap van heldere, doelgerichte mensen, gelijkgestemde mensen, en leefde drie maanden.

Wat heb je geprobeerd?

Ze: Ik hield echt van het idee om emotionele intimiteit en spirituele verbinding met mijn partner door seks te verdoven.

Hij: Ik was geïnspireerd door de gedachte die seks iets groots is dan lichamelijk plezier, en de verwachting van een diepere, meer intieme emotionele verbinding.

En hoeveel van uw verwachtingen waren gerechtvaardigd?

Ze: Geheel! Het was zelfs beter dan ik had verwacht. Zowel fysieke als emotionele ervaringen waren veel langer, intens en waardig dan ik had verwacht.

Hij: Solna gerechtvaardigd. Mijn eerste echte tantrische ervaring vond plaats met een vrouw van jaren 10 jaar ouder dan ik, die al enkele jaren intensief in tatry was. Voor het eerst, toen we seks hadden, na een paar minuten, rolden haar ogen uit, het hele lichaam was afhankelijk en het leek erop dat ze werd overgebracht naar een ander niveau van de realiteit. Haar golven van het orgasme begonnen weer en opnieuw te rollen kamagra online. De zaak was niet in mijn vaardigheid, maar eerder, in haar vermogen om hun eigen gevoelens te beheren. Mijn enige reactie was: “Wauw, ik wil ook!”- en ik bleef leren.

Wat onderscheidt tantrisch geslacht van gewoon?

Ze: Ik denk dat het gewone heteroseksuele seks overdreven gericht kan zijn op orgasme en sporen. Je begint met Prelude, ga naar de seksuele handeling en eindigt met een orgasme (meestal mannelijk). In tantrisch geslacht is orgasme niet belangrijk. In feite probeert u zo lang mogelijk het gebruikelijke orgasme op te stellen, en dit opent de deuren van een sensueel en erotisch spel met een creatieve aanpak. Het is van het gebied om “het huidige moment te leven en verbindingen te voelen met een partner en eigen lichaam”.

Hij: In Tantra, concentreren we ons op de seksuele energie en het vermogen om deze energie te verplaatsen heel ons lichaam en partner lichaam. Orgasme is geen doel en niet het eindpunt. Als u te concentreren op de circulatie van seksuele energie, kan dit allemaal voor onbepaalde tijd voort te zetten zonder een climax, verwoestende finales. Dus u kunt genieten partner een groot deel van de dezelfde manier (handen, mondeling, met de hulp van penetratie), maar het gaat niet alleen om het stimuleren van de zenuwuiteinden op het punt van contact. De hele nadruk – in de uitbreiding van ervaringen en sensaties, zodat ze sterker en stretch langer. Als uw lichaam bruisen van genot, en het kan oneindig duren, waarom stoppen door lege zaden?

Welke problemen geconfronteerd Tantru beoefenaars gezicht?

Ze: Ik denk dat het emotionele openheid en eerlijkheid, bereidheid voor onderzoek niet-karakter nodig heeft – zowel emotioneel, als fysiek, en niet iedereen voelt comfortabel, dus het blootleggen van de ziel. En Tantra vereist uitstekende communicatie tussen partners.

Hij: De belangrijkste complexiteit en voor mannen, en voor vrouwen – is, in contact zijn met seksuele energie en het kunnen verplaatsen op het lichaam van eigen lichaam en partner, om dit op een manier te doen die niet leidt tot climax. Het belangrijke deel in de praktijk is bezet door onbegrijpelijke klinkende mantra’s, en ik was voor het eerst sceptisch, maar toen ik het op mezelf ervoer, stopte ik twijfel. Je betreedt langzaam een ​​meditatieve toestand met een partner, bevrijd je geest en voel alle subtiliteiten van de ontvangen ervaringen.

Hoe tantrische praktijk je relatie beïnvloedde?

Ze: Het maakte ons seksleven veel emotioneel en fysiek verzadigd. We ervaren veel meer intimiteit en zijn zich bewust van het moment. En hoewel de essentie van Tantra hier niet in is, weten we allebei hoe ze meerdere orgasmen moeten ervaren. Het is geweldig en verlengt de tijd waarin we kunnen genieten van seks. Toen we elkaar ontmoetten, hadden we wat problemen met vertrouwen in het feit dat we goed genoeg zijn in seks, omdat ze op het resultaat waren gefixeerd. Ik denk dat Tantra ons toestond om seks veel creatiever en ontspannen te benaderen. En verhoog ook de mate van onze nabijheid en openhartigheid met elkaar.

Hij: Mijn sexy paradigma is verschoven van de traditionele installatie op het orgasme naar een uitgebreid model van liefde.

En hoe tantrische praktijk je seksleven beïnvloedde?

Ze: Ik begon die emotionele en mentale blokken beter te realiseren die zich voordoen tijdens seks – als ik me emotioneel geperst voel of het moeilijk is om een ​​moment te leven. En dit bewustzijn stelt me ​​in staat om mijn behoeften veel meer en eerlijker te begrijpen.

Hoe zit het met die geruchten over negen-uurs orgasmen? Het is waar?

Ze: Ik heb nog nooit een orgasme van negen uur gehad. Het lijkt mij dat het heel goed mogelijk is, maar ik weet niet zeker wat ik het wil ervaren! Het lijkt mij dat het behoorlijk uitputbaar is en niet erg handig is. (Ik kan me voorstellen dat ik aan het werk en nog steeds orgasme ben. Het zou een beetje ongemakkelijk zijn.)

Hij: Nee, ik had ook niet veel uren orgasme. Maar langdurig orgasme is geen sprookje. Je plezier groeit en groeit, maar je bereikt de climax niet, net eindeloos op deze golf van plezier. Ik had zo dat ik lang op de rand van een orgasme had gehouden, en mijn partner zei (en in haar geest het was) dat het bijna een uur in een vergelijkbare conditie was.

Zijn er mythen over de tantra die je vaak moet horen?

Ze: Het lijkt erop dat de meeste mensen Tantra verwarren met “Kamasouter” en denkt dat het hele ding in verschillende complexe seksuele posities is, maar dit is niet het geval. “Kamasutra” en Tantra hebben eigenlijk weinig algemeen: alleen het feit dat beide leringen geen westerse benaderingen zijn voor seks.

Hij: Ik denk dat de term zelf vaak niet wordt toegepast op afspraak. Het woord “tantrisch” wordt gebruikt als een modieus erotisch woord om allerlei soorten seks te verkopen van seksspeeltjes tot aromatische oliën. In feite is dit een prachtige traditie, een diepe leer die sterkers sterker werkt. Het lijkt erg op yoga; Hij heeft ook een rijke geschiedenis en een diepe spirituele betekenis. Maar mensen concentreren zich graag op exotische seksuele poses en attributen.

Je oefent nog steeds de gebruikelijke, niet tantrische seks?

Ze: We brengen veel tantrische elementen naar ons seksleven – we proberen bijvoorbeeld een orgasme uit te stellen, weigeren geen spontane advertenties in plaats van de lineaire progressie te volgen, concentreren zich op de nuances van sensaties en synchroniseert onze adem. En alleen uit het geval van de zaak voeren we volledige tantrische ceremonies uit, omdat ze meestal een paar uur duren, en we hebben niet altijd genoeg tijd en kracht.

Hij: Vaker dan ik zou willen. Ik beschouw persoonlijk tegen tantric ervaringen veel dieper, krachtig en intiem dan andere soorten seks, dus ik zou ze niet delen met iemand met wie ik willekeurige relaties heb. Ik zal enkele praktijken en gedachten delen met nieuwe partners, maar ik wacht op echte relaties om deze praktijken in een completer bedrag te gebruiken. Ik kijk er eerlijk uit naar.

Welke geleidelijke stappen kunnen degenen die de principes van Tantra willen introduceren in hun seksleven zonder toevlucht te nemen tot vele uren seksessies?

Ze: Ik zou willen voorstellen om de aandacht te schakelen op het orgasme en doe alles in een haast. Deel de synchronisatiestijd van uw ademhaling en houd het visuele contact vast. Taak om beurten elkaars lichaam van het hoofd tot teen. Rus niet onmiddellijk naar Genitalia en andere voor de hand liggende erogene zones. Blijf zo snel als je het gevoel hebt dat een orgasme eraan komt, en wanneer je weggaat van de rand

, begin dan vanaf het begin. Waarneem het als een seksueel avontuur zonder begin, midden en einde.

Hij: Ik denk dat mensen tantru een veel complexer en mysterieus proces beschouwen dan in feite. Het begint allemaal met het begrijpen dat seksuele energie niet is getimed tot het punt van stimulatie. De volgende keer dat je plezier hebt – op je eigen of met een partner, langzamer, geef jezelf angstig om aangename sensaties in de geslachtsdelen te voelen, de stimulatie te laten vertragen en verhoog dan de seksuele energie naar de rest van je lichaam een ​​reeks lang, diep inademen. Je kunt dit proces keer op keer herhalen, waardoor het niveau van seksuele energie langzaam wordt verhoogd en het dwingt om door het hele lichaam te circuleren. Dit is de eerste stap om het plezier en de hoeksteen van tantrische seks te versterken.

We are listed in b2blistings.org's Legal Services Directory