• andrew@andygomez.com | investigations@gpsassociatesinc.com , 866-813-8131 | 877-813-8155

Gids over elegante pijpbeurt 10 beste tips voor magische avond

Gids over elegante pijpbeurt 10 beste tips voor magische avond

Snijd de handen van zijn scrotum, zodat de borstel op de borstel lag. Terwijl je de mond beweegt volgens zijn lid, hebben we je eigen bewegingen met je handen zodanig dat het lid altijd is alsof we in de envelop of in de hand zijn. Vergeet dat niet voor deze techniek die u het goed moet smeren, zodat de huid onder uw handpalmen glijdt.

Ga zitten naast, niet tegenovergestelde

Meestal om een ​​boyfriend pijpbeurt te maken, zitten de meisjes recht voor hem – knieën of squat tussen zijn knieën. Probeer de hoek te veranderen, bidden voor zijn ledenzijde. Dus hij zal in staat zijn om je lichaam onder de nieuwe hoek te zien, en je zult gemakkelijker zijn lid zijn dieper.

Begin willekeurig

Begin met het gebruik van alles, fel en glad: veel speeksel of smeermiddelen, veel bewegingen met handen op eieren en een ledenstam, hoofdtaal. Verras hem met zijn hoofd (alleen de tanden zijn verwijderd – dit is de gouden regel van de pijpbeurt) en maak vervolgens een ritmisch monotoon systeem om het aan orgasme te brengen.

De dieper, hoe meer speeksel

Een beetje walgelijk, maar nuttig. Het feit is dat je door een lid op een bepaalde diepte onderdompelt, je het speeksel zult dwingen meer actiever en daardoor beter dan een lid toe te wijzen.

Duimen

Veel jongens willen graag kijken https://sssilkplaster.in/rumors-lies-and-mail-ordered-wives/ hoe vrouwen handen op zijn lid schuiven. Ruk het moment om een ​​lid van de mond te krijgen en zijn hoofd te beroeren met twee duimen – sommige jongeren uit dit schilderij zijn gewoon gek.

Laat jezelf zien

Vergeet niet om niet alleen zijn vlees te behagen, maar ook zijn ogen. Je kunt in het kort een lid uit de mond verwijderen en laten zien hoe je het leuk vindt wat je doet (je vindt het leuk, anders is het punt om dit te doen?): Pot jezelf op je borst, til je haar op, zodat het beter voor hem is om te zien hoe je de lippen van zijn lul wikkelt.

Vergeet het kruis niet

Of eerder, over de plaats genaamd “Perineum” is de ruimte tussen het scrotum en de anus. Veel mannen hebben het erg gevoelig, dus je zult verrast zijn, welke reactie een eenvoudige streling van deze plek kan veroorzaken. Je kunt het met een duim verliezen terwijl je zijn lul in de mond vasthoudt of zelfs op de tong erop drukt – zoals je wilt.

Techniek “acht”

Eenvoudig en efficiënt, het ligt in het feit dat u de acht van de taal van de tip van het lid “tekent”. In dit geval kunt u alleen het hoofd bewaren.

Leg je handpalmen

Om de adem te vertalen, kijk in zijn ogen en langzame lange beweging likken je handpalm voor extra smering. Ja, het lijkt misschien nogal walgelijk dan verleidelijk, maar vanuit het oogpunt van sommige https://miguelhijano.es/la-mejor-guia-para-el-programa-de-medicamentos/ jongens, de Frank, hoe beter. Vooral omdat het je echt kan helpen bij zijn lid gemakkelijker te zijn.

Als je slikt, terwijl het in de mond zit

Terwijl je het in mijn mond vasthoudt, krimpt je op de een of andere manier speeksel. Neem het zo diep als je geen ongemak kunt hebben, en als hij een orgasme ervaart, slik dan zijn sperma met zijn eigen speeksel, gewoon zijn lul in de mond vasthouden. Werkt op voorwaarde dat hij niet veel sperma heeft, en ze mengt je gewoon met speeksel.

We are listed in b2blistings.org's Legal Services Directory